Koksschool Izakaya – 's middags
Koksschool Izakaya is geschikt om het bereiden van Japanse diners te leren. Tevens leert u een aantal klassieke en populaire Japanse gerechten te bereiden, die thuis en in izakaya-restaurants worden gegeten. Dit zijn gezellige en typisch Japanse ‘pubrestaurants’.
De cursus bestaat uit twee onderdelen. Eerst leert u hoe de bouillon ‘dashi’ wordt bereid. Dit is het basisingrediënt in de Japanse keuken. Daarna maakt u twee tot drie kleine gerechten zoals bijvoorbeeld komkommersalade met pruimensaus en koude shabu shabu-rei shabu met rundvlees. Als alles klaar is, is het tijd om aan tafel te gaan. Vervolgens keert u terug naar de keuken om nog een tot twee gerechten te bereiden, bijvoorbeeld groene thee en sorbet. Ook hiervan gaat u natuurlijk zelf genieten.
Voor vegetariërs wordt vlees en vis vervangen door groenten.
Bij deze excursie komt u zelf naar het verzamelpunt. Informatie over hoe u hier komt, vindt u in uw informatiepakket dat u bij aankomst in Japan ontvangt.
We raden u aan de excursie thuis al tegelijk met de reis te boeken.
Per persoon vanaf: € 259 |